Europa: Tornar a la dinàmica guanyadora passa per vèncer al derbi

Després de cinc victòries consecutives, l’Europa ha caigut derrotat en els últims dos partits i ha sortit de les posicions de playoff. Per cap aficionat escapulat no hi ha millor escenari per trencar aquesta mala ratxa que fer-ho en el derbi contra el Sant Andreu i a casa. 

Les dues últimes derrotes (Vilafranca i Cerdanyola) tenen un patró comú, els gols encaixats. Sis gols encaixats en els últims dos partits per un equip que s’havia fet molt fort al darrera i havia encadenat quatre partits sense rebre gols. Les baixes en l’eix defensiu, primer va ser la del ‘Capi’ Cano, i en l’última jornada no van poder jugar ni Alberto ni Oumar, van obligar el tècnic, David Vilajoana a alinear una defensa de circumstàncies sense cap central pur que va deixar molt afeblit l’entrellat defensiu escapulat. Pel derbi, el tècnic recupera els tres jugadors després que Cano hagi superat una contractura a l’isquiotibial que es va fer en el partit contra L’Hospitalet, Oumar unes molèsties i Alberto uns problemes estomacals.

El Sant Andreu no està fent una bona temporada, actualment ocupa la 14a posició amb 21 punts, 7 menys que l’Europa (i un partit pendent) i no guanya un partit des del passat 27 d’octubre. Els resultats dels quadribarrats encara són pitjors lluny del Narcís Sala, on només han aconseguit guanyar un partit, va ser a la segona jornada, i han sumat 6 punts dels 24 possibles.

L’Europa vol fer una crida a l’afició per omplir el Nou Sardenya en un partit tan especial, per això ofereix als socis una promoció especial, la possibilitat de retirar el dia abans del partit entrades il·limitades per portar acompanyants a un preu de 5 euros cada una, o bé comprar un paquet de tres entrades extres a 10 euros. El mateix dia del partit no hi haurà rebaixes, i les entrades a la taquilla de l’estadi valdran 10 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *