Els Lluïsos perden la imbatibilitat a Copa

No va poder ser i no va arribar la desena victòria consecutiva. Els Lluïsos de Gràcia van caure amb contundència a Mataró (71-50) i van sumar la primera derrota de la temporada. Una mala segona meitat, on els graciencs només van ser capaços de sumar 15 punts, van ser una llosa massa gran perquè els de Rofes sumessin un nou triomf en un partit que havia arribat al descans amb només tres punts d’avantatge pels mataronins. L’altre equip de Gràcia que juga a Copa Catalunya, el Vedruna, segueix sense aixecar cap i està vivint una temporada molt complicada. Deu derrotes en deu partits, i algunes d’elles amb una diferència de punts molt àmplia, com l’última jornada contra el CB Granollers (64-93). Queda una jornada per acabar l’any, que es disputarà el 16 de desembre, a 2/4 de 8 del vespre, i serà el derbi gracienc entre els Lluïsos i el Vedruna, al pavelló Josep Comellas.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *