Un punt de ràbia (1-1)

Repartiment de punts en el derbi disputat aquest vespre a un Nou Sardenya que feia goig. Els visitants s’han avançat amb un gol de Josu a la primera part, i Oumar ha empatat a l’inici de la segona. L’Europa ha anat de més a menys, ho ha intentat fins al final, però s’ha hagut de conformar amb un punt.

La primera meitat ha estat de domini visitant. L’Europa ha sortit amb les idees poc clares i molt imprecís en la passada. El Sant Andreu dominava, i a la mitja hora de joc s’ha trobat amb el premi. Xut fort de Guerrero, Marc Priego ha volat per refusar-la, però Josu en segona instància ha fet el 0-1. El joc s’ha embrutat, els delegats dels dos equips han hagut d’intervenir per calmar els ànims, i s’ha arribat al descans amb avantatge visitant.

A la segona meitat, tot ha canviat, l’Europa ha sortit amb més empenta i quan encara no s’havien jugat ni cinc minuts, Oumar ha rematat de cap un córner xutat per Prats i ha igualat el partit. A partir d’aquest moment, córners i més córners per l’Europa, Fode desequilibrant per la banda esquerra i portant de corcoll la defensa visitant, i el Sant Andreu que intentava donar algun ensurt a la contra. El partit ha estat calent, el Sant Andreu ha acabat amb deu jugadors per expulsió de David per una agressió a Varona, però el marcador no s’ha tornat a moure malgrat que l’Europa ho ha intentat fins a l’últim sospir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *