Kasa de la Muntanya rebutja el plantejament de l’Ajuntament per fer-hi habitatge dotacional

Setmanes després de fer-se públic el debat de la proposta de conversió de la Kasa de la Muntanya en habitatges dotacionals (vegeu L’Independent núm. 732 i 735), a través d’un punt de l’ordre del dia de la comissió d’urbanisme de l’Ajuntament que finalment va ser retirat però que està avalat en comissió de govern, l’assemblea de la Kasa ha anunciat aquest dilluns que rebutja el plantejament municipal i que seguirà reivindicant l’espai com a “social i socialitzat”. En el comunicat els veïns residents al casalot, okupat des de 1989 i degà dels espais okupats, l’assemblea valora que en els plans urbanístics de la ciutat la Kasa de la Muntanya tingui una consideració “dotacional” en lloc de de “seguretat” i adverteix que “va ser, és i serà vivenda social”. “Seguim pensant que té sentit mantenir espais i comunitats autogestionades a les nostres ciutats”, apunta també l’assemblea. El comunicat no amaga que els contactes amb l’Ajuntament s’han viscut amb divergències internes a la Kasa, però que en tot cas de moment prefereixen “posar la cura al centre i respectar els nostres temps emocionals, pràctics i polítics”. “En cap cas acceptarem pressions ni exigències de cap instància inctitucional ni social”, conclou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *