El bàsquet i l’hoquei del Claret, solidaris

El bàsquet i d’hoquei del Claret organitzen diferents activitats que serviran per col·laborar amb La Marató de TV3 que enguany està dedicada al càncer.

Les activitats començaran divendres a la tarda, i n’hi haurà per tots els gustos: teatre, concerts, concurs de truites o activitats esportives. La secció d’hoquei serà protagonista el matí del dissabte, a partir de les 11 els més veterans faran un partit d’exhibició, després hi haurà diversos jocs per a totes les edats, i a partir de la 1 els més petits jugaran un partit entre ells.

A la tarda, el relleu l’agafarà la secció de bàsquet, i des de les 4 fins a les 8 del vespre es farà una activitat familiar i solidari on tothom hi pot participar. Entre tots els participants es sortejarà una entrada per anar a veure un partit del Joventut de Badalona.

Per participar de la jornada caldrà comprar un dorsal solidari per 3€ que es vendrà al pati de l’escola.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *