La Fira Solidària arriba aquest cap de setmana a la Virreina

Dissabte i diumenge se celebra a la plaça Virreina una nova edició de la Fira Solidària de les ONGs de Gràcia, que organitza la plataforma Gràcia Solidaria. Les activitats començaran dissabte a partir de les 11 del matí i fins les 9 de la nit, i diumenge seguiran el mateix horari però acabarà una hora abans.

Al llarg dels dos dies hi haurà activitats molt variades: tallers de ball, xocolatades, concerts, xerrades sobre temàtiques de cooperació i venda de artesania de els diferents indrets del mon on treballen aquestes entitats de cooperació internacional de Gràcia. Les entitats agrupades a la plataforma Gràcia Solidària, treballen en uns 20 indrets del mon.

 

 

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *