L’Ajuntament decreta suspensió de llicències d’un any per catalogar el nucli històric

La comissió de govern de l’Ajuntament de Barcelona ha acordat la suspensió de llicències de nova construcció i gran rehabilitació, dels comunicats d’enderroc i de la tramitació de plans urbanístics derivats concrets durant un any per elaborar un pla especial de preservació urbanística i protecció del patrimoni, després de la polèmica generada pel projecte d’enderroc dels casalots d’Encarnació i la salvació in extremis de l’alzina bicentenària del mateix carrer. La suspensió es mantindrà activa durant un any i s’aplicarà en un àmbit que inclou tot el nucli històric i una part de la resta de barris de Camp d’en Grassot, Vallcarca, la Salut i el Coll.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *