Virra de Gràcia, la cervesa de la Vila

Farts de veure com les grans marques de cervesa copen el mercat, el Jordi, el Bernat i el Ramon han creat un nou producte: Virra de Gràcia, una cervesa artesanal feta per tres graciencs, implicant al teixit associatiu de Gràcia i alhora reinvertint una part dels beneficis per diverses causes del barri.

La recepta de la cervesa està feta a la Vila de Gràcia, però s’elabora a les instal·lacions de la cooperativa cervesera d’Euskal Herria, Bier Koop. La Virra de Gràcia es pot comprar per internet, i recollir en diferents botigues i entitats del barri, per tal de fer-los partíceps del producte. A més a més, un 10% dels beneficis trimestrals es destinaran a col·laborar amb diferents moviments solidaris de Gràcia.

Els tres graciencs s’estan donant a conèixer per les xarxes socials i aquest diumenge, a partir de 2/4 d’1 se celebrarà un Beermut a La Barraqueta on es podrà tastar la Virra de Gràcia.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *