Gràcia suma espai pel moviments de ‘fronteres’ amb Eixample i Horta

El districte de Gràcia ha guanyat territori als barris de Vall-Par, ja en plena serra de Collserola, i al passeig de Sant Joan, fins ara dins de les fronteres d’Horta-Guinardó i l’Eixample, després de l’aprovació de la modificació dels límits entre districtes que s’ha fet aquest dimecres a la comissió de Presidència de l’Ajuntament. En el cas de Vall-Par, el més significatiu, Gràcia incorpora 36.600 metres quadrats en els carrers Garriguella, Vila de Roses, Siurana i una part de la carretera de les Aigües, on hi ha 28 empadronats. L’argument municipal és que depenien de Sant Genís però no hi tenien accés ni relació. El cas de de Sant Joan no toca adreces però fa dependre la font d’Hèrcules i el verd urbà d’un únic districte.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *