Nova jornada i nou derbi per l’Europa, ara l’Horta

Quan encara molts aficionats tenen al cap el gran ambient que es va viure al Nou Sardenya contra el Sant Andreu, el primer equip ja té la mirada posada en el següent rival, l’Horta, en el que serà un altre derbi de la ciutat. L’Horta comença la jornada com a quart classificat, l’última plaça que dóna accés a jugar el playoff, amb 32 punts, tres més que l’Europa, els graciencs no travessen una bona dinàmica de resultats, ja ha passat pràcticament un mes des de l’última victòria i només han aconseguit un punt dels últims nou possibles. L’esperança escapulada és la segona meitat del partit contra el Sant Andreu, on l’equip va ser capaç d’igualar el gol quadribarrat i va buscar amb convicció el gol de la victòria malgrat que es va quedar sense el premi final.

L’àrbitre del derbi contra el Sant Andreu, Alejandro Carrillo, va fer constar en l’acte el mal estat de la il·luminació del Nou Sardenya: “Se ha detectado que la iluminación del estadio era deficitaria”. El més preocupant és que no era la primera vegada que els col·legiats feien constar aquest tipus de queixes en l’acte del partit, ja que el Juvenil A, que competeix a Divisió d’Honor i que juga habitualment els partits de casa a un quart de sis de la tarda, ja ha vist com en tres partits l’àrbitre feia constar en l’acte que la il·luminació era deficitària.

En el darrer ple, la consellera d’Esquerra Republicana, Núria Pi, una espectadora habitual a la llotja del Nou Sardenya, va voler fer públic aquest fet, i va denunciar que almenys en tres de les torres d’il·luminació només funciona una quarta part de la vintena de llums que tenen en total.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *