Neix una plataforma local d’entitats per recolzar els presos, exiliats i represaliats

La llarga tradició de plataformes transversals a Gràcia a favor de les múltiples derivades del procés sobiranista, des de Gràcia Decideix fins a la Taula d’Entitats pel Referèndum, té aquest diumenge (Lluïsos, 19.30 h) una nova fita amb la creació d’una nova coordinadora d’entitats que defensi la llibertat dels presos, exiliats, encausats i represaliats. A la primera convocatòria de constitució ja s’hi han adherit l’Associació Veïnal Vila de Gràcia, els Castellers de la Vila de Gràcia, Amigues i Amics de la Violeta, Lluïsos de Gràcia i, com no podia ser d’altra manera, les assemblees locals de l’ANC, Òmnium i els CDR.

En un primer comunicat, les entitats convocants justifiquen la iniciativa en la voluntat de “compartir i organitzar-nos a la cerca que una gran majoria de veïnes i veïns puguem expressar el nostre rebuig decidit als atacs a les llibertats individuals i col·lectives”.

En aquest sentit, la nova plataforma, remarcant que no topa amb la singularitat de cada entitat, defensa que la contribució de l’associacionisme és “fonamental” perquè “només la força del poble pot garantir la llibertat de totes i tots”.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *