L’església de Santa Maria estrenarà aquest Nadal la reforma del presbiteri

Santa Maria de Jesús de Gràcia, l’església dels Jardinets, ubicada just darrere de Casa Fuster, està d’estrena aquest Nadal: després de recollir uns 350.000 euros en donacions en els últims mesos, la parròquia ha enllestit una primera fase de reformes que li ha permès tornar a lluir el presbiteri, a tocar de l’altar major, i la il·luminació principal. “Hem aconseguit una llum més càlida”, ha explicat mossèn Emili Roure a aquest setmanari.

Els treballs inicials, a falta d’algun detall, s’estrenaran per al gran públic amb el Cant de la Sibil·la que es farà com sempre la Nit de Nadal, amb la Missa del Gall i el concert de nadales de l’Orfeò Gracienc. Entre gener i març s’afrontarà la recuperació de la pedra natural de les 12 columnes, fins ara pintades, i més endavant es reformarà la part del Santíssim i les capelles laterals..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *