Els moviments socials anuncien una cavalcada okupa la vigília de Reis

La cavalcada de les carteres reials, punt central del calendari festiu d’inici d’any a Gràcia, ja ho té tot a punt per arrencar aquest divendres a les 18h des dels Jardinets amb nou vestuari, itinerari i nom i amb cotxes antics en lloc de cavalls, però la gran novetat enguany serà que l’endemà, 5 de gener, hi haurà una cavalcada alternativa que han convocat els moviments socials. L’acció tindrà una prèvia abans de dinar amb el vermut proRise Up que ha organitzat l’Ateneu Llibertari al seu espai del carrer Alzina 5. El dinar a Ka La Kastanya, hereus de Ka La Trava, donarà pas a la cavalcada a les 16 h a Sant Salvador amb Torrent de les Flors i anirà enllaçant els diferents espais alternatius com l’alzina d’Encarnació, l’Ateneu, la Nova Usurpada, l’Armadillo, el casal Tres Lliris, Ca La Veïna i Ca l’Arbonaida, amb final en aquest espai del carrer de l’església, a tocar de la Virreina, amb un acte polític i concerts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *