Els Reis Mags porten tres punts (1-2)

Foto: Jordi Batuecas

L’Europa va començar el 2018 amb una victòria al camp del Martinenc i trenca una ratxa de cinc partits sense guanyar. Soto va avançar els graciencs a la primera meitat, Marçal va empatar el partit, i Alfons Serra va fer de penal el gol definitiu en l’últim sospir de partit.

L’enfrontament va començar amb un ritme lent, sense un dominador clar, fins que al minut 18, Fode va centrar des de la banda esquerra, Èric va lluitar la pilota al primer pal, el defensa del Martinenc va refusar malament la pilota, i Soto va afusellar en el segon pal. Va ser pràcticament l’única ocasió dels dos equips a la primera meitat en un partit amb moltes imprecisions.

La segona meitat va començar més igualada, Èric va tenir una doble ocasió, però en la primera no va encertar en la rematada, i la segona va topar amb un defensa. Al minut 58 de partit, Marçal va empatar el partit en un gran xut de falta. L’Europa va patir en els minuts finals, però l’àrbitre va xiular un clar penal sobre Oumar que Alfons Serra va transformar al minut 95.

L’Europa comença la segona volta amb una victòria que el situen a 5 punts de la zona de playoff.

[Foto: Jordi Batuecas]

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *