La Sort torna a repartir un gran premi amb el Nen vuit anys després

L’administració 271 de la Travessera de Gràcia 244, a tocar de Joanic i molt a prop de la caserna de la Guàrdia Civil, ha tornat a ser protagonista aquests dies de festes d’un gran premi de loteria, de la mateixa manera que fa vuit anys, en aquell cas per la loteria del 22 de desembre, va centrar tots els focus en repartir 12 milions d’euros amb un dels dos quarts premis de la rifa espanyola, amb el número 57.896. Aquest diumenge, amb la loteria de Reis, el 37.142, el primer premi, ha caigut íntegre en aquesta mateixa administració que regenta Jordi Vicente, el qual admetia que estava “una mica sorprès perquè no me l’esperava; és una alegria i una propaganda bestial”. Tot i la sorpresa, i haver venut 100 sèries del primer premi, La Sort és un terreny adobat als premis de loteria, com ho va demostrar el 2010. A Gràcia, però, l’impacte més important continua remuntant-se recentment al 1994, quan una administració de la Travessera de Dalt va repartir 40.000 milions de pessetes amb el número 49.595. A la imatge, l’administració de la Travessera de Gràcia, aquest dilluns, a punt de tornar a aixecar la persiana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *