Portes obertes als Verdi per celebrar la primera fase de reformes

Aquest dijous 10 de gener els cinemes Verdi celebraran una jornada de portes obertes amb motiu del final de la primera fase de reformes que les sales estan duent a terme al multisales. Durant la jornada s’oferirà a tots els espectadors l’oportunitat de descobrir les renovades instal·lacions del cinema i veure, a un preu d’1 euro per entrada, les pel·lícules programades per a aquest dia en la cartellera comercial. També hi ha programats altres esdeveniments especials, com la projecció de ‘El festín de Babette’, amb cinefòrum de Peio Sánchez, promotor de la Setmana i la Mostra de Cinema Espiritual, la projecció de ‘El gran dictador’, amb cinefòrum a càrrec de Conxita Casanovas, nova directora del BCN FILM FEST, o de la cinta ‘Un monstruo viene a verme’, amb la presència de Juan Antonio Bayona. Isabel Coixet o la consellera Laura Borràs també participen dels esdeveniments programats en aquesta jornada especial que inclou, a les 21.30 h, el descobriment del mural pintat per l’il·lustrador Juan Antonio García (pare de J.A. Bayona), situat a la planta superior dels cinemes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *