Els Lluïsos es juguen el liderat a la pista del Lliçà

Repte majúscul pels Lluïsos de Gràcia, que comencen l’any visitant l’altre colíder de la lliga, el Lliçà d’Amunt. Tant els graciencs com els del Vallès Oriental, només han perdut un sol partit, quan estem arribant al final de la primera volta de la competició, i l’equip que aconsegueixi la victòria farà un pas molt important per acabar la lliga entre els quatre primers i disputar la fase final.

Les principals amenaces dels locals seran el pivot, Ramon Espuña, que va arribar a jugar al primer equip del Barça, el seu company a la zona, Hernán Olaguibe, i l’aler nord-americà, Japhet Kadji. Els blaus, un cop més intentaran fer valer la força d’un grup molt sòlid i conjuntat on aquest any estan destacant Víctor Pla, Marcos Abrines o David Capellas.

El Vedruna Gràcia mira de no caure en el desànim, i malgrat que la salvació comenci a ser un miracle, no descarten donar algun ensurt. Els verds jugaran contra el Mollet i el Mataró abans d’acabar la primera volta, dos equips de la zona mitja, amb l’objectiu d’aonseguir la primera victòria de la temporada.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *