El CAP Larrard activa una recollida de signatures per millorar l’atenció primària

La reivindicació sobre l’atenció primària, que sobretot es va deixar sentir a finals de novembre amb mobilitzacions a la xarxa pública i adhesions de la xarxa concertada, no s’atura en aquest últim front i els professionals del CAP Larrard han activat una recollida de signatures perquè l’Institut Català de la Salut atengui també les demandes del seu sector en lloc de derivar-los als seus equips gerencials. “Necessitem les vostres signatures, com a pacients i com a destinataris finals de les nostres demandes destinades a millorar la qualitat de l’atenció sanitària, per poder seguir pressionant i exigir una millor sanitat; no volem ser una sanitat de segona respecte als centres ICS”, han apuntat en un comunicat.

Fonts de l’equip mèdic del CAP Larrard, en conversa amb aquest setmanari, han apuntat que la xarxa pública ha rebut el compromís de 1300 pacients per professional i temps de visita de 12 minuts per pacient i, per contra, la concertada no ha tingut cap resposta. “Tenim quotes de 1850 pacients per cada metge, cosa que significa atendre entre 40 i 45 visites diàries amb temps de visita de 8-10 minuts”, conclouen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *