El Districte insta l’illa d’Astúries a al·legar

La reunió del regidor de Gràcia, Eloi Badia, i la plataforma veïnal Protegim L’Interior d’Illa a Astúries-Travessia Sant Antoni, celebrada el passat 20 de desembre, no va anar bé a ulls dels veïns implicats i afectats, que tenen com a objectiu reduir l’impacte d’un futur bloc de 18 pisos socials. Badia, segons les conclusions de la plataforma, va assegurar que parlaria “amb tothom” un cop s’hagin presentat les al·legacions, que els veïns han fet de manera conjunta i particular, amb el suport d’entitats com l’Associació de Veïns de Travessia de Sant Antoni o la residència d’artistes Jiwar.

Els veïns treballen amb la idea que el govern portarà al ple del 25 de gener la modificació del PGM per aprovar provisionalment el pla, sense moure res de la idea inicial: obertura del carrer de l’Àngel amb bloc de tres plantes enretirat en un queixal de nou metres que cobrirà l’interior d’illa. “Fora llum, ventilació, arbre, pulmó, pati d’escola. Res de linialitat de carrer. Res de PB+1”, apunten.

Després de coordinar-se internament penjant pancartes i recollint signatures al barri, la plataforma ha seguit amb els contactes iniciats amb el PDeCAT i el PSC i aquesta setmana s’ha vist amb la CUP i la setmana que ve ho farà amb l’AV Vila de Gràcia. Alhora lamenten que no s’actuï igual amb un solar de Jaén 8-10, en mans “d’un grup especulador amb seu a Singapur” i que no està afectat pel pla.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *