Malnero, millor jugador de la J11

El porter del CN Catalunya, l’argentí Diego Malnero ha estat designat millor jugador de l’última jornada disputada a la Lliga Premaat. El porter del conjunt gracienc va ser un dels artífex de la important victòria dels del Tato Garcia contra el Concepción-Ciudad Lineal per 16 a 4. L’arrencada del partit, amb un parcial de 5 a 0 al primer període va ser determinant perquè els graciencs acabessin sumant la segona victòria de la temporada i sortissin de la zona de descens. Els graciencs intentaran sorprendre el CN Mataró en el que serà el primer partit de la segona volta.

L’equip femení buscarà començar l’any amb una victòria contra el WP 98 02, i refer-se de l’última derrota contra el CDN Boadilla. Gracienques i madrilenyes estan empatades a punts, però l’equip de Gabor Egedi ha jugat un partit més.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *