‘Neu’, obra en residència a Lluïsos, tracta l’autisme

La companyia Kamaleonik, que assaja a Lluïsos Teatre des fa tres mesos sota la direcció de Bernat Muñoz, estrenarà divendres 18 de gener Neu, que porta a l’escenari els trastorns de l’espectre autista a través d’una de les seves protagonistes. La peça pretén ser un cant a la vida, a la tolerància i a la comunicació.

Dissabte 19 i diumenge 20 en acabar l’espectacle, es podrà participar d’un col·loqui amb experts en autisme de la Fundació Friends i els membres de la companyia. Des de Kamaleonik creuen interessant abordar a través de la mirada dels experts “un tema molt delicat a l’obra”, alhora que volen “fer arribar als espectadors més informació de la mà de professionals per tal de resoldre dubtes així com explicar, en cas que els hi interessi, el procés de la creació d’una peça teatral”.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *