Avinguda de la Riera de Cassoles, endavant

El canvi de nom de l’actual avinguda Príncep d’Astúries per avinguda de la Riera de Cassoles, un dels noms històrics de l’eix que connecta la plaça Lesseps amb la plaça Gal·la Placídia, ha superat sense al·legacions aquest gener l’últim procés que li quedava per quedar ja totalment afermat al marge dels detalls de fabricació de les plaques del carrer i del canvi efectiu, hi hagi o no hi hagi un acte oficial d’inauguració. Així ho han comunicat aquesta setmana els responsables de la ponència de nomenclàtor de ciutat als portaveus de la Plataforma Riera de Cassoles, que en aquests mesos ha liderat el procés de participació amb 5.310 sigantures vàlides i l’aprovació política dels districtes de Sarrià-Sant Gervasi i Gràcia.

Ara mateix el canvi a nivell de tramitació de la paperassa només està pendent de la signatura de tinença d’alcaldia i d’alcaldia, i de la possible decisió política de fer coincidir el canvi amb la finalització de les obres de reforma de l’avinguda – a finals de març- i d’una possible adequació a les agendes dels dirigents polítics. No obstant això, a ningú se li escapa que la campanya electoral és a prop i que no es podran fer cap mena d’actes d’inauguració a partir del 31 de març, 55 dies abans del quart diumenge de maig, quan se signarà el decret de convocatòria de les eleccions municipals arreu de l’Estat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *