Principals peticions del futur parc Anna Piferrer: escenari, circuit d’skate i tirolina

Els 250 participants del procés de debat dels elements que hauran d’integrar el futur parc Anna Piferrer, al solar on hi hauria hagut d’anar l’institut Vallcarca, ja han tancat el procés de retorn de propostes amb l’equip dinamitzador que ha treballat el debat des del passat 10 de novembre. En aquestes sessions, tal com s’ha concretat en el document final, hi han guanyat pes les propostes dels joves que hi han participat i que han valorat com a elements més votats un escenari per a concerts, un circuit d’skate o una tirolina, a més d’àrees de descans, un quiosc-bar o un espai wifi.

El debat, tenint en compte que el barri d’aquesta part alta de l’avinguda de Vallcarca perdrà l’espai dels jardins Comas i Llaberia perquè s’hi ubiqui aquí sí l’institut, ha argumentat l’espai de concerts “pel potencial de treballar activitats integradores” o el circuit “amb elements polifuncionals que siguin part del mobiliari del parc”. Altres elements com la tirolina o un tobogan gegant han sortit a tomb del pendent que fa el solar, i les espais d’estada o de picnic també han estat valorats amb propostes com un quiosc-bar o l’indispensable wifi per als joves.

Dissabte passat, en el taller final de codisseny de l’espai, amb 32 veïns, es va donar pas a la feina més administrativa, que al febrer consistirà en l’elaboració d’un avantprojecte des de Districte i que al març s’exposarà el resultat. A principis del proper mandat es farà la licitació i redacció del projecte executiu i les obres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *