Jutjaran l’exprofessor de Vedruna acusat de delictes sexuals

El professor de l’escola Vedruna de Gràcia detingut el desembre de 2017 i acusat d’abusos sexuals a membres d’un agrupament escolta d’Horta-Guinardó serà finalment processat, segons ha avançat Catalunya Ràdio aquest dimarts. La jutge considera que hi ha prou indicis delictius per processar l’acusat per cinc delictes d’abusos sexuals i vuit de revelació de secrets el ja exprofessor, que va ser expulsat un cop el cas va sortir a la llum i es va saber que se li van incautar també unes 700 imatges de nens despullats i semidespullats al mòbil. Els delictes, segons la investigació, s’haurien comès contra dos nois i dues noies de l’agrupament, i la denúncia va començar a córrer des del 2015 però l’acusat no va ser expulsat de l’escola fins dos anys després perquè els fets no s’havien produït al centre del carrer Gran. [A la imatge, l’antiga entrada principal de Vedruna, abans de ser enderrocada]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *