Per què la princesa s’ha de casar amb el príncep blau?

L’espai l’Hora Lliure inicia temporada amb una programació amb perspectiva de gènere creada amb la col·laboració de Trama, Vivim del cuento i Mitja i Mitjoneta. L’objectiu, oferir a les famílies espectacles amb valors i feministes. Segons Ana Tutzó, responsable del projecte, “necessitem que nenes i nens tinguin referents que trenquin motlles. Personatges masculins tendres, amb pors, que s’enamoren.. I personatges femenins forts, valents i independents”. Per a la directora de l’espai, les companyies amb què han elaborat el programa treballen des de fa temps en aquesta línia i “aposten pel canvi en l’imaginari infanil”. El programa també inclou com cada any activitats de música, fil conductor de L’hora Lliure. Cada activitat i espectacle està pensat per a una una edat determinada.

Diumenge 3 de febrer la companyia Trama farà una narració teatralitzada de contes tradicionals i de nova creació on es qüestionen les històries i es repensen els persotges per tal d’evitar prejudicis i discriminacions. Una altra proposta és la peça creada per Mitja i Mitjoneta Teatre -pensada per a infants de 3 a 10 anys- amb La rateta voladora (10 de febrer), on es posa en dubte aquest conte popular als ulls dels infants més petits, que hauran de participar perquè les actrius puguin seguir amb la història.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *