La Salle Gràcia es proclama campió del 21è Trofeu Internacional Vila de Gràcia

TTFotos

El pavelló del Gràcia Gimnàstic Club va acollir el passat cap de setmana la 21a edició del 21è Trofeu Internacional Vila de Gràcia, que va comptar amb la presència de 73 gimnastes 52 en categoria femenina i 21 en masculina. La instal·lació del carrer Molist es va omplir per gaudir de la gimnàstica del més alt nivell de forma gratuïta per a tots els assistents.

El conjunt que va aconseguir pujar al calaix més alt del podi en categoria femenina va ser el de la Salle Gràcia, format per la Clàudia Ayora, la Carlota Martí, la Nora Garcia i la Marina Esteve, que van tenir unes grans actuacions i van aconseguir superar a la resta d’equips. Les gimnastes de la plaça del Nord també van aprofitar l’ocasió per enviar ànims a la seva companya, Mar Olivé, que finalment no va poder participar per una inoportuna lesió d’última hora.

L’edició d’aquest any de l’esdeveniment organitzat pel Gràcia Gimnàstic Club, ha estat molt especial, no només pel fet que hi estiguessin convidats gimnastes d’Holanda, Bèlgica o la resta de Catalunya i Espanya, sinó perquè per primera vegada ha incorporat la gimnàstica artística masculina, un fet pràcticament inèdit en aquest tipus de competicions, i ho van fer competint en les categories infantil i també juvenil.

La Directora Tècnica del club, Maria José Guirao, es va mostrar molt satisfeta de com havia anat aquesta 21a edició. El Trofeu Vila de Gràcia serveix per a la majoria d’esportistes com a posada a punt per encarar l’inici de temporada que ara comença, i medir les seves forces amb rivals de molt alt nivell.•

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *