Violència masclista

per Conxa Garcia

La Montserrat Minobis a La Independent ens recordava el que va dir la Simone de Beauvoir “No oblideu mai que bastarà una crisi política, econòmica o religiosa perquè els drets de les dones tornin a ser qüestionats. Aquests drets mai es donen per adquirits. Heu de romandre vigilants durant tota la vostra vida”. Aquestes paraules resulten molt reals aquests dies, quan grups polítics posen en dubte una realitat comprovada i els resultats de les lluites de milers i milers de dones a casa nostra i milions a tot el món, per aconseguir unes millores, que s’han anant donant amb comptagotes i a base de no defallir en les nostres demandes. Cal denunciar les persones i partits que neguen o minimitzen l’existència de la violència masclista. La Tere Molla diu “Exigir l’eliminació de recursos econòmics contra les violències masclistes és, en si mateix, expressar la supremacia dels homes a poder actuar com els vingui de gust contra les dones sense conseqüències. Fins i tot violar-les i matar-les gairebé sense conseqüències judicials com ja estem començant a veure”. S’ha de denunciar aquesta gent, per a la qual les vides i la seguretat de dones i nenes no tenen cap valor. No podem permetre que ens retallin més drets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *