Brossa enrabiat

Proposta escènica de Lluís-Anton Baulenas a partir de la desconstrucció dels Poemes de Revolta (1943-1978) de Joan Brossa, en homenatge en l’any del centenari del seu naixement. Al costat del Brossa de la màgia, dels poemes visuals, hi ha el Brossa més desconegut que expressa poèticament la ràbia, la indignació, la humiliació dels anys foscos del franquisme. Un Brossa irreverent, irritable, sovint agressiu. Compromès, no es descuida tampoc la crítica a la poesia social de l’època: “Protestem, però amb imaginació”, diu. Amb Mònica Van Campen (actriu), Oriol Tramvia (músic), a la imatge, i Lluís-Anton Baulenas (escriptor i dramaturg). 

Dimecres 6 de febrer a les 20.30 h al CC La Sedeta (Sicíia, 321)

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *