El viatge intergalàctic de Pantanito

La Otra Cara de la luna mostra un Pantanito amb més definició, asseguren qui més el coneixen. Aquest divendres 8 de febrer a les nou del vespre al centre cívic La Sedeta hi haurà l’oportunitat de descobrir el nou treball d’aquest artista gracienc, un vídeo dirigit per Alex Más de la productora audiovisual The Iguana Films.

Jose Antonio Bejarano Pérez, més conegut com a Pantanito, és un músic cordovès establert a Gràcia. Amb una trajectòria musical de més de 15 anys, ha tingut aventures amb artistes com ara Manuel Malou, Tony el Gitano o Cathy Claret, entre d’altres. És creador del seu propi gènere musical, el Neocalorrismo i Rumba’n’Roll, amb què s’ha passejat per diferents escenaris. L’han acollit les fetes de la Mercè o el Círculo de Bellas Artes de Madrid. També ha estat reclamat per bars i sales locals d’aquí i d’arreu. El director Nando Caballero va recollir la seva història en el documental Neocalorrismo y Rumba’n’Roll, on s’explica la trajectòria d’aquest músic com artista i pare de família. El videoclip és el primer del seu proper disc, titulat Maria Lionza, on es mostren les diverses influències de l’artista, i on es barregen la tradició de la rumba amb l’herència afrollatina i grans dosi de rock’n’roll. Més definit, això sí, però sense “perdre les narratives d’amor domèstic” que caracteritzen aquest músic singular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *