Una dècada dedicada al tennis taula

Els inicis on en prou feines hi havia quatre nens queden una mica lluny en la memòria del Xavier Folch, president de la secció, però acompanyat pel Marc Guallar (tresorer), parlen amb orgull d’aquest projecte que avui dia té més de deu anys de vida i compta amb un centenar de nens, nenes i també adults de totes les edats. “Estem molt agraïts amb l’entitat, ara fa uns mesos hem estrenat un nou espai al soterrani on hi col·loquem vuit taules, més les quatre del gimnàs, i això ens ha permès seguir creixent”, explica el Marc.

L’escola de tennis taula dels Lluïsos de Gràcia és un dels referents de Catalunya en aquest esport, compta amb sis entrenadors (dos professionals i quatre ajudants) que ensenyen als nens i nenes la tècnica i la tàctica d’aquest esport que pràcticament tothom hi ha jugat alguna vegada, sigui a l’escola o a les places. Fruit d’aquesta pràctica ocasional, molts d’ells s’apropen encuriosits als Lluïsos, que ofereixen entrenaments cada dia de la setmana des de 2/4 de sis fins a les 10 de la nit, i amb la possibilitat d’entrenar els dies de la setmana que es vulgui, i entrenar sempre amb altres jugadors del mateix nivell.

D’entre els entrenadors destaca la figura del David Soler, seleccionador espanyol de tennis taula que s’ha incorporat als Lluïsos de Gràcia per portar a terme el seu projecte personal i fer créixer la secció. Una de les novetats que s’ha incorporat enguany és el Baby Ping, dirigit a nens i nenes d’entre 3 i 7 anys per inicar-los en aquest esport d’una forma didàctica i divertida. “L’acollida d’aquesta activitat esta sent molt bona, hem omplert dos grups i les famílies estan molt satisfetes”, explica el Xavier.

“Intentem seguir la filosofia de l’entitat, que tots els membres de la família se sentin protagonistes”, diu el Marc, i amb aquest objectiu, aquest any també han estrenat el Fitpingtonic, una activitat que barreja el fitness, el tennis taula i la tonificació, dirigida bàsicament als pares i mares, que surten exultants de les classes que fan mentre esperen que els seus fills acabin l’entrenament de tennis taula.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *