Les entitats sobiranistes promouen una aturada de 15 minuts a les 12.00 h

Amb el lema Aturem Gràcia 15 minuts per 214 anys de presó les entitats sobiranistes agrupades a l’entorn de la plataforma Gràcia Llibertat impulsen aquest dimarts una aturada local a les 12 del migdia. “Allà on estiguis: surt al carrer i atura’t”, apunten en un missatge viral a les xarxes. A les 11.30 hores hi ha convocada una concentració a la plaça de la Vila. La iniciativa ja ha rebut el suport de l’Agrupament Escolta Lluïsos de Gràcia, l’ANC Gràcia, els Amics i Amigues de la Violeta, l’Assemblea Pensionista de Gràcia, l’Ateneu La Torna, l’Ateneu La Barraqueta, l’Associació Veïnal Vila de Gràcia, els Castellers de la Vila de Gràcia, els CDR del Farró i de Gràcia, la comissió de festes Carrer Progrés, la Cooperativa El Llevat de Gràcia, CUP Gràcia, Dones ANC, Dones no standard, Dones x República, Eskapulats, ERC Gràcia, Gràcia Participa, JERC, JNC, els Lluïsos de Gràcia, la Malèfica del Coll, Òmnium Cultural Gràcia, l’Orfeó Gracienc, PdeCat Gràcia, Rescat Preses, Sumate, Teatre amb R de República i la Xarxa de Cures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *