El Pèsol Feréstec obre el 12è Ronda a l’Heliogàbal

El Pèsol Feréstec acomiaden la gira del seu tercer treball discogràfic Treure’n robins (The Indian Runners) a la Dotzena Ronda el proper 12 de febrer. Fins al 17, l’Heliogàbal acollirà tots els concerts d’una proposta que va néixer en el seu dia per estendre les actuacions de l’Helio a d’altres espais de Gràcia. Els següents són Puput, “vells amics i admirats de la casa”, que tornen al local de Ramon i Cajal per presentar el seu darrer disc Purga (Hidden Track). “El de Puput és un so ple de bellesa, emocions i espiritualitat”, escriuen els organitzadors del cicle. Germa Aire (Luca Masseroni i Andreu Ribas) actuarà dijous 14 amb disc nou, Sempre (Famèlic, 2018), i divendres, concert doble amb Opatov i Banani. I dissabte tancaran el Ronda Lluis Cabot (guitarrista de Beach Beach) en el concert de les 12.30 h, i Blood Quartet (projecte de Mark Cunninghem i el trio barceloní Murnau B) al vespre.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *