La GraviCros pel parc de la Creueta, solidària amb Pallapupas

Des de dimecres ja estan obertes les inscripcions per la cinquena edició de la GraviCros 3×1, la cursa pel parc de la Creueta del Coll que organitza l’Escola Gravi, i que se celebrarà el diumenge 17 de març. 

Aquesta cursa està plena de peculiaritats que la fan única i diferent de les moltes altres que existeixen; primer de tot perquè es corre per equips de tres persones, formats per un corredor de les sis categories que hi ha (ultra mini, pre mini, mini, benjamí, aleví i infantil) juntament amb dues persones més grans (normalment amics o familiars). Aquells corredors que no disposin d’acompanyants, també poden apuntar-se a la cursa, ja que l’organització els facilitarà acompanyants. La segona peculiaritat de la cursa és el seu vessant solidari, la inscripció a la cursa és gratuïta, però amb la compra opcional de la samarreta a un preu simbòlic de 5 euros, els corredors col·laboraran amb l’entitat Pallapupas, ja que els organitzadors aportaran tots els beneficis obtinguts a aquesta entitat benèfica coneguda per la seva tasca als hospitals on proposen l’humor com a eina fonamental per fer front a situacions adverses.

Una setmana abans de la celebració de la cursa, el 9 de març al matí, es farà una festa d’escalfament, oberta a tothom, al CEM Olímpics (Passeig de la Vall d’Hebron, 166), on hi ha organitzada una rua festiva i musical, dinamitzada pels grups Reperkutim, que treballa en la inclusió a través de la percussió, i pel grup de batucada de l’Escola Gravi. En finalitzar la rua, es farà una exhibició de zumba. 

En la darrera edició de la cursa hi van participar més de 200 equips i prop de 600 corredors, una xifra destacada que els organitzadors volen fer créixer convidant a tots els graciencs amants de l’esport. Les inscripcions es poden fer de forma gratuïta fins a finals de mes a: www.gravi.com/cros

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *