L’Espai Jove tria noms per als seus espais: El Pescaílla, Ovidi, Gato Pérez…

L’Espai Jove La Fontana, pels seus 10 anys, fa una enquesta per batejar espais. L’auditori té tres candidats: Ovidi Montllor, El Pescaílla i Les Teresines. Els bucs tenen més opcions: Moncho, Els Surfin´Sirles, Igitaia, Rumb Al Bar, Meztuca, Gato Pérez, Doctor Calypso i Estrellas de Gràcia. Les sales opten per Revolta de les Quintes, Can Trilla, Escola OSI, La Marieta, Herois de Gràcia de 1856 i Festa Major. El viver tria Carrutxa, Tabal, Faixa, Piqueta, Màrfega, Cançoner, Munchkin, Aquelarre, Maple, Activisme, Resi-liència, Decreixement, Sororitat, Som Manada i Tremetinaires. A la sala d’actes es tria Teresa Claramunt, Ángeles López de Ayala i Amalia Domingo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *