L’Europa rep el Terrassa amb el playoff a l’horitzó

A 14 jornades pel final de lliga, l’Europa té l’última posició de playoff a cinc punts, una plaça que ara mateix ocupa el Terrassa, el rival que visita aquest diumenge (12 hores) el Nou Sardenya. La lliga està molt igualada i una bona o mala dinàmica en les properes jornades pot ser decisiva per afrontar amb opcions reals de disputar el playoff en les últimes jornades.

Després d’una jornada de descans, l’equip de David Vilajoana rep els vallesans en una bona dinàmica després de sumar dues victòries consecutives contra el Santboià i el Reus, i que va servir per deixar enrere una mala dinàmica de resultats. El Terrassa, en canvi, ha perdut els últims dos partits i ni tan sols ha estat capaç de marcar en els 180 minuts malgrat tenir a la seva plantilla el segon màxim golejador de la categoria, Sergi Arranz, autor de 14 gols aquesta temporada.

En clau escapulada, l’inici de la segona volta ha tornat les bones sensacions a l’equip i la bona dinàmica de resultats. Els graciencs han sumat més punts en aquests sis primers partits de la segona volta (11) que els que van sumar en aquest mateix tram de la primera (8) i encararan el tram decisiu de la temporada sense cap pressió i amb la il·lusió de mantenir les opcions de disputar el playoff les màximes jornades possibles. El partit de la primera volta es va resoldre amb victòria escapulada per 0 a 1 gràcies a un gol d’Elo abans del descans.

El filial, l’equip més enforma de Segona Catalana

Els primers mesos de temporada de l’Europa B a Segona Catalana estaven sent un calvari, enfonsats al pou de la classificació i encadenant fins a set derrotes de forma consecutiva. Va arribar l’any nou i la dinàmica ha donat la volta com un mitjó, els escapulats han encadenat cinc victòries de forma consecutiva, ara mateix són l’equip més en forma de la lliga i estan situats sis punts per sobre de la zona de descens.

Després de la ratxa de set derrotes consecutives, Carles Moya va agafar la direcció de l’equip en substitució d’Agustín Peraita, i aquest fet va ser un punt d’inflexió en la dinàmica d’un equip que havia arribat a ser últim en solitari.  

Aquesta jornada el filial escapulat visita el camp del Canyelles, un altre equip amb una bona dinàmica de resultats (3 victòries i 2 empats en 5 partits), i que suma dos punts més que els graciencs abans de començar la jornada.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *