5 palistes de Lluïsos a l’Estatal de Valladolid

Del 15 al 17 de febrer s’ha disputat al Poliesportiu Pisuerga de Valladolid el Torneo Estatal de Tennis Taula, la competició més complicada i prestigiosa d’Espanya on hi participen els 48 millors jugadors de cada categoria, i cinc dels participants van ser representants de l’Escola de Tennis Taula dels Lluïsos de Gràcia.

El més petit i la més petita dels representants del club van ser el Manel Lozano i l’Abril Escoda, que vas disputar la competició en la categoria benjamí. En la categoria infantil ho va fer altre representant de l’escola gracienca, el Marc Izquierdo, i finalment, els germans Martí i Bernat Folch van competir en la categoria sub23. El Bernat Folch ha estat el palista gracienc que ha aconseguit millors resultats, ja que es va quedar a les portes de poder disputar el quadre final.

En total van ser 696 esportistes que van participar del campionat, procedents de 190 clubs diferents. Els palistes es van dividir en 19 categories i es van disputar més de 2.100 partits.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *