Negociació complexa de pisos públics i promocions de luxe a tocar a tot drap

Mentre es tanquen (o no) els serrells de la desafectació de Rambla de Prat a l’illa d’Astúries, les grans immobiliàries segueixen engegant operacions a la mateixa zona del nucli històric, com al 8-10 del carrer Jaén. “S’ha venut la promoció i un particular s’hi construïrà casa seva”, apunta un portaveu de Norvet, sobre la construcció de tres plantes i, en principi, dues propietats, que ja es mou en aquest carrer entre el CAT i el Teatre Lliure. “Each townhouse spans 315m 2 (interior) & 185m 2 (outdoor) over three floors. Jaén includes a private parking garage, a pool, a rooftop terrace and a pioneering vertical garden”, deia el projecte inicial.

També Norvet, focus de contestació dels moviments socials per la seva promoció de Can Dimoni, reforma Villa Ysabel a Maurici Serrahima 14. “Són cinc pisos a més d’un milió d’euros cadascun”, apunta un portaveu.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *