El Llagostera, una nova prova de nivell per aspirar al playoff

La visita al Camp d’Esports de Llagostera (dissabte, 17:30 hores) és un dels partits més complicats que li queden a l’Europa en les 13 jornades de lliga que queden. L’objectiu del playoff segueix a l’horitzó, els escapulats començaran la jornada en vuitena posició, a cinc punts del quart, el Terrassa, l’últim rival que va visitar el Nou Sardenya en un partit vibrant que va acabar en empat a zero, malgrat que els de Vilajoana van disposar de les ocasions més perilloses. La lluita per les posicions de playoff es preveu emocionant i sembla que no es decidirà fins a les últimes jornades, ja que la diferència de punts entre el Terrassa i el Granollers (10è classificat i el rival de l’Europa la jornada següent), només hi ha set punts de diferència.

El Llagostera és el tercer classificat de la lliga amb 53 punts i des de principi de temporada és un dels principals candidats per ocupar una plaça de promoció d’ascens, però l’Europa intentarà aprofitar que el conjunt que entrena l’Oriol Alsina ve d’encadenar dues derrotes consecutives per intentar sumar els tres punts. La referència del partit de la primera volta és molt cruel per l’Europa, el Llagostera va ser superior a la primera meitat disputada al Nou Sardenya, es va avançar per 0 a 2, però els escapulats van reaccionar i primer Oumar i després Jordi Martínez van igualar el marcador. Quan l’Europa més buscava el gol de la remuntada, a dos minuts pel final, el defensa llagosterenc, Lucas va enviar un xut de falta a l’escaire de la porteria de Marc Priego. La principal amenaça de cara a gol de l’equip d’Oriol Alsina serà el futbolista de Mali, Moussa Sidibé, autor de vuit gols aquesta temporada.

El tècnic escapulat, David Vilajoana, que podrà comptar amb tota la plantilla, es va mostrar satisfet amb el nivell de joc del seu equip en l’últim partit i només va lamentar la falta d’encert del seu equip en la rematada final.

El filial escapulat segueix imparable. Ja són sis les victòries consecutives que ha aconseguit l’Europa B a Segona Catalana. L’equip que entrena Carles Moyà segueix vivint un 2019 impacable, s’ha situat 8 punts per sobre del descens, i en l’últim partit va derrotar el Canyelles per un contundent 0 a 6. Aquesta setmana no hi ha jornada, i el proper repte serà el 9 de març contra l’UD Parc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *