Sense premi a Llagostera (1-0)

L’Europa va caure per la mínima a Llagostera en un partit on els escapulats van anar de menys a més però no van poder igualar el gol de Moussa a la primera meitat. Un partit també marcat per decisions arbitrals que van crispar sobretot els jugadors graciencs.

El primer quart d’hora de joc va ser intens però sense ocasions, tret d’una arribada del Llagostera. La primera jugada polèmica va arribar al minut 25, quan Moussa va engaltar un rebot a la frontal i va marcar l’1 a 0, però prèviament Prats va rebre un cop de colze que l’àrbitre no va veure. Gabi va veure com el seu gol només uns minuts més tard no pujava al marcador per fora de joc, i el partit va arribar al descans amb clares mostres de desaprovament dels jugadors de l’Europa cap al criteri arbitral.

La segona meitat va començar amb un xut llunyà d’Oumar que va marxar fregant el travesser de la porteria de Marcos. German i Elo van entrar per Oumar i Gabi, i el porter suplent escapulat, Joan Compte, va ser expulsat per protestar. Passada l’hora de partit, Alfons Serra i Èric van obligar a Marcos a lluir-se. El marcador no es va tornar a moure, i els jugadors de l’Europa van acabar molt enfadats amb la permissivitat arbitral al llarg de tot el partit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *