Vaga feminista 8-M

per Conxa Garcia

Caminem juntes cap a la vaga feminista mundial del 8M 2019, des de l’autoorganització, la diversitat i el respecte, perquè el feminisme és una alternativa sistèmica davant les violències del capitalisme, el patriarcat i el racisme i la barbàrie dels feixismes, tal com diuen les companyes d’organització. El 2018, a tot l’estat, sis milions de persones van secundar la vaga a l’àmbit del treball assalariat i el moviment feminista va protagonitzar mobilitzacions històriques a viles i ciutats. És una vaga de treballadores de cures i assalariades, de drets universals, contra la violència masclista, per la igualtat real i un món de persones amb respecte entre elles i la natura. Nenes, adolescents, joves, dones, germanes, filles, mares, àvies i besàvies, totes de la mà, farem que s’alci la veu entusiasta de qui vol un món millor i equitatiu. No podem suportar més  una Judicatura patriarcal, una educació discriminatòria, un treball i sous desiguals, unes tasques immenses de cura… L’any passat, el moviment feminista va aconseguir aixecar una vaga social, de consum i de cures a nivell internacional. Persistim en aturar el món durant 24 hores per capgirar el sistema!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *