La comunitat educativa de Gràcia, amb la vaga del 8-M

Entitats, associacions i col·lectius de Gràcia, així com la comunitat educativa del districte organitzen durant tot el mes de març diferents activitats amb motiu del Dia Internacional de la Dona. L’Assemblea Groga de Gràcia ha difòs un manifest per donar suport a la vaga i diferents centres, com el Patronat Domènech o l’INS Vila de Gràcia, han realitzat aquests darrers dies accions reivindicatives. L’Associació de Famílies de Jujol proposa pel divendres 8 una sessió de lectura col·lectiva a la plaça de la Vila de 12 a 13.30 h per impulsar la dinamització lectora del districte i crear un espai on donar més visibilitat a totes les escriptores. La biblioteca Vila de Gràcia, col·laboradora de la inicitiva, ha realitzat un recull de propostes literàries feministes. Dissabte 9 a les 12 h hi haurà l’acte central a Dones del 36 i després de la lectura del manifest es farà un recorregut literari. Fins al 10 de març, el Coll celebra les 13enes Jornades Feministes dins del cicle aDona’t.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *