El Femení, sense opcions de jugar a Primera B

El Femení A de l’Europa no està vivint la temporada que s’imaginava al mes d’agost, quan després d’uns anys ocupant la part alta de la classificació, l’equip que en principi havia d’entrenar Cristian Alenza, però finalment ho va fer Toni Camacho, volia intentar ocupar una plaça de promoció d’ascens. Aquest fet encara es va fer més important quan la Federació Espanyola de Futbol va anunciar la reestructuració de les categories i la creació d’una Primera B entre la Primera i la Segona Divisió actual. Per formar part d’aquesta Primera B, l’Europa havia de quedar entre els quatre primers classificats, o també ser un dels quatre millors cinquens dels diferents grups. Aquestes places han estat molt lluny de l’abast de les escapulades al llarg de tota la temporada.

A sis jornades pel final, el primer equip escapulat ocupa la desena posició, suma 24 punts i té el quart classificat, que és el filial del Barça, a 16 punts quan només en queden 18 en joc. El cinquè del grup de l’Europa, que és el Collerense, que per ara suma 35 punts i no està entre els quatre millors cinquens de la resta de grups.

El principal mal de l’Europa ha estat la irregularitat, que l’ha portat a fer sovint una de freda i una de calenta. La millor ratxa de les gracienques no ha passat de les dues victòries consecutives, i en canvi la pitjor han estat tres derrotes seguides. L’equip no ha empatat cap partit, n’ha guanyat vuit i n’ha perdut dotze, un equip capaç de guanyar el Seagull per 2 a 0, que fins a la jornada 14 no havia perdut cap partit, en la que ha estat pràcticament l’única victòria escapulada contra un equip millor classificat.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *