Els Lluïsos de Gràcia recuperen el liderat de Copa Catalunya

Quan només queden vuit jornades pel final de la lliga regular, els Lluïsos de Gràcia han recuperat el liderat del grup 1 de Copa Catalunya, empatat amb el CB Roser. L’equip que entrena el Carles Rofes va fer un primer tram de temporada excel·lent, encadenant nou victòries en les primeres jornades, però a partir de principis de desembre va patir una davallada de resultats que el va portar a perdre quatre partits en cinc jornades i perdre el liderat del grup. Però, en l’últim mes de competició, els blaus han estat capaços de reconduir la situació, tornar a enllaçar quatre victòries consecutives i situar-se de nou al capdavant de la lliga amb un balanç de 14 victòries i 4 derrotes.

Encara queden dos mesos de competició i partits importants a disputar-se, però els blaus ho tenen de cara per acabar la lliga entre els quatre primers classificats, que els donaria la possibilitat de disputar la fase prèvia a la final a quatre de la competició. El primer equip que es quedaria fora d’aquesta lluita és el Bisbal Bàsquet, el rival que van vèncer els Lluïsos en la darrera jornada, i els blaus tenen tres derrotes de marge més el bàsquet average respecte als empordanesos. Amb la resta de perseguidors dels blaus, la lluita per la primera posició està molt renyida i queden molts duels directes encara per saber quin equip en serà més mereixedor. Els graciencs encara han de jugar contra el CB Roser i el CEB Girona en camp contrari, i ara mateix són el segon i tercer classificat, i a més a més rebran el Lliçà d’Amunt al Josep Comellas en la penúltima jornada de lliga.

El Ciutat Vella, el Granollers, el Mollet, el Mataró, i el derbi contra el Vedruna seran els partits restants dels blaus per aconseguir allargar la temporada el màxim possible.

Dura temporada pel Vedruna

Si els Lluïsos encapçalen la classificació, el Vedruna la tanca. Temporada nefasta pels verds, que després de 18 jornades segueixen comptant els partits per derrotes. Al llarg de la temporada l’equip que ara entrena el Marcos López ha encaixat derrotes per molts punts de diferència, però també n’ha tingut de la forma més cruel possible, en el darrer instant o fins i tot a la pròrroga, com en l’última setmana contra el Cerdanyola. Els verds intentaran estrenar la casella de victòries abans d’acomiadar-se de la categoria.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *