La Casa dels Contes celebra dos anys de reobertura amb noves propostes artístiques

El proper mes d’abril farà dos anys que un equip nou, encapçalat per la Teresa Puig i la Liliana Moreno, van reconvertir l’emblemàtica llibreria de Ramon y Cajal La Casa de los Cuentos en un espai obert a la creativitat i amb una programació regular -tant per a adults com per a famílies- per convertir-se en un lloc de referència en el circuit cultural de la Vila i de la ciutat. “Dos anys no és res per a un projecte però és significatiu que continuem amb la persiana aixecada i amb un cartell de propostes artístiques consolidat i molt variat”, explica Teresa Puig.

Així, de divendres a diumenge, l’espai acull espectacles diversos de teatre o musicals, i dijous es reserva per a presentacions de llibres o altres tipus d’esdeveniments fora del cartell regular. En aquest recorregut de la primera etapa, l’espai ha volgut donar cabuda a projectes i artistes que tenen més dificultat per donar a conèixer les seves propostes. “Tenim aquesta agilitat a l’hora de programar propostes d’artistes que en d’altres espais més grans és complicat que trobin l’oportunitat d’entrar a la programació”, afegeix Teresa Puig. Segons la responsable de la Casa dels Contes, la programació procura ser molt variada perquè també és una manera d’arribar a nous públics. Durant el març, per exemple, han programat el cicle Mujeres que cuentan, dedicat a narradores i dirigit exclusivament al públic adult. En aquest sentit, l’espai forma part del circuit dedicat a la narració oral que, gràcies a l’impuls del festival Munt de Mots s’ha consolidat a la Vila. 

Per primera vegada, l’espai també acollirà música de càmera al seu cartell de recitals que inclou jazz, boleros o chançon française. Tampoc no faltaran al març els monòlegs o la programació familiar, que inclou màgia els dissabtes a les cinc de la tarda i els diumenges Contes pallassos (clown i contes, 12 h) i Cuentos del mono (contes i titelles, 17 h). “L’objectiu és esdevenir un espai cultural i artístic accessible pel públic”, clou Puig. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *