Plega un tècnic de l’Europa Juvenil per interferències de la directiva

El passat 6 de març, l’entrenador del Juvenil B de l’Europa, Albert Ametller, va publicar al seu compte de twitter un comunicat on anunciava que li havia comunicat al club la decisió de no continuar al capdavant de l’equip de manera immediata. Una decisió sorprenent i més quan en el comunicat el propi tècnic explica que la decisió no està basada en motius esportius i parla de diferència de càrrecs. Pel que sembla, la principal diferència entre el club i l’entrenador ha estat que el tècnic ha vist com un dels vocals del club, que té el seu fill jugant a l’equip, el pressionava i fins i tot pretenia fer-li firmar un document que passava per sobre de la coordiació i que posava el seu càrrec d’entrenador en perill i en mans del vocal.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *