Derrota escapulada a Santa Coloma (2-1)

Partit molt fluix de l’Europa que ha perdut per 2 a 1 contra la FE Grama en un final cruel on els locals han sentenciat amb un gol de penal al temps afegit.

El partit ha començat amb un ritme molt lent, sense un dominador clar i sense ocasions. Priego ha salvat l’Europa del primer gol al minut 25 i un minut després, Gabi ha tingut l’ocasió d’estrenar el marcador però Caleb ha enviat el xut a córner. Abans del descans ha arribat l’ocasió més clara amb un xut de falta d’Oumar que s’ha estavellat contra el travesser.

Passada l’hora de joc ha arribat el primer gol, Padilla ha entrat a l’àrea, ha vist l’entrada de l’exescapulat, Pluvins, que ha fet l’1 a 0. Al minut 90, Gabi ha fet el gol de l’empat gràcies a un xut de falta, i quan semblava que colomencs i graciencs es repartirien els punts, Gabi ha comès un penal i Rojas ha fet el 2 a 1 definitiu.

L’Europa encadena tres derrotes seguides abans de rebre l’Ascó dimecres al Nou Sardenya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *