El Districte aparca el projecte de pisos socials a l’interior d’illa d’Astúries-Jaén fins al proper mandat

“Deixem el projecte de Rambla de Prat pel proper mandat. Ens donem temps per cercar els consensos necessaris per tal de no haver de renunciar a habitatge públic”. Amb aquestes paraules a les xarxes socials el regidor de Gràcia, Eloi Badia, ha tancat aquest dimarts la carpeta polèmica del pla de desafectació dels habitatges de l’allargament de Rambla de Prat cap endins del nucli històric, com a causa de l’atzucac al qual s’ha arribat amb els veïns de l’interior d’illa d’Astúries-Jaén. Després de no trobar l’acord en els últims tres mesos, i l’oposició d’almenys quatre forces municipals (PDeCAT, PSC, ERC i PP), el Districte ha decidit postposar la negociació al setembre.

All-focus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *