Festa de la música jamaicana

El col·lectiu de música negra de Gràcia, Blackcelona, presenta el darrer dissabte de mes una gran festa on el reggae, l’ska o el rocksteady, fusionats amb el jazz, seran els protagonistes, i que comptarà amb les actuacions de la Studio1 Old Stars i Drop Collective. Studio1 Old Stars seran els encarregats d’obrir la Jamaican Jazz Explosion. La banda està formada per diferents components dels barcelonins The Oldians, que per aquest concert especial faran un recorregut pels clàssics jamaicans de la factoria del segelll discogràfic Studio One, i que ho combinaran amb altres temes instrumentals del seu repertori. La festa continuarà amb Drop Collective, projecte que explora la fusió de la música jamaicana amb el jazz.

Dissabte 30 de març a la sala Almo2bar (Bruniquer, 59) a les 21.30 h

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *