Ordre de tancar el polèmic club cannàbic del carrer Grassot

El Districte ha enviat una ordre de cessament del polèmic clfer unes obres al clubub cannàbic Tierra Verde del carrer Grassot 70, que des de fa quatre anys manté una disputa amb els veïns que en les últimes setmanes ha repercutit fins i tot en un requeriment perquè els veïns deixin fer unes obres al club. Ara els veïns insten el Districte a fer complir l’ordre perquè el club segueix obert.

,

2 thoughts on “Ordre de tancar el polèmic club cannàbic del carrer Grassot

  1. Sóc el primer sorprès de la disputa entre els veïns i l’associació, ja que essent soci en els últims anys en cap moment hi ha hagut cap problema. És, si més no, sorprenent el fet que l’associació no hagi rebut queixa alguna ni per part del districte ni dels veïns. Espero que tot s’aclereixi ja que seria una llàstima clausurar un club com aquest, mentre clubs de zones com ciutat vella, born…es limiten a promoure el narcoturisme i enriquir-se en decriment de la ciutat tot saltant-se la pocs regulació que hi ha al respecte

  2. Sóc el primer sorprès de la disputa entre els veïns i l’associació, ja que essent soci en els últims anys en cap moment hi ha hagut cap problema. És, si més no, sorprenent el fet que l’associació no hagi rebut queixa alguna ni per part del districte ni dels veïns. Espero que tot s’aclereixi ja que seria una llàstima clausurar un club com aquest, mentre clubs de zones com ciutat vella, born…es limiten a promoure el narcoturisme i enriquir-se en decriment de la ciutat tot saltant-se la pocs regulació que hi ha al respecte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *