Mirada feminista a Europa

per Conxa Garcia

La Fundació Aroa, amb seu a Gràcia, Carrer Gran 77, està posant en marxa i donant suport a la campanya #FEM.EU i ens proposen que “construïm el futur d’Europa amb mirada feminista”. Ens diuen que “davant les properes eleccions al Parlament Europeu, el maig del 2019, creiem necessari el debat, la reflexió i participació de la ciutadania entorn de l’aportació de les dones a la construcció d’Europa, la necessitat d’incidir per incorporar la mirada feminista i assolir una igualtat de gènere efectiva, com a focus imprescindible per construir el futur d’Europa”. Cal que la futura agenda europea incorpori com a prioritat garantir els drets humans de les dones; una Europa sense privilegis igual per a totes les persones. Una societat que no serà possible mentre el 51% de la població de la UE continuï patint una discriminació continuada en tots els àmbits de la vida: salaris, pensions, violència física o sexual. A la jornada que porta per títol Una mirada feminista davant les eleccions europees presentarem les recomanacions pels grups polítics que es presenten a les europees i hi haurà dues taules rodones amb expertes. Ens proposen posar-nos les ulleres violeta per participar en aquesta campanya. www.fem-eu.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *